Chcete tričko, u kterého si můžete být jisti, že je ekologicky a eticky v pořádku a zároveň podpořit ochranu velkých šelem v ČR?


Pak by se vám mohla líbit naše nabídka: klimaticky neutrální tričko ze 100% biobavlny z kolekce EarthPositive. Bavlna byla pěstována za podmínek kontrolovaného ekologického zemědělství a tričko bylo vyrobeno výhradně za využití obnovitelných zdrojů energie. Objem emisí skleníkových plynů vyprodukovaných během jeho výroby je tak o 90% nižší než u běžného trička. Zároveň je garantováno, že během celého výrobního procesu se přísně dodržují etické pracovní podmínky. Podrobnější informace najdete na www.biotricko.cz.


Tričko, které vám nyní chceme nabídnout, však není jen tak ledajaké  biotričko. Ochraně velkých šelem se věnujeme již celé jedno desetiletí a polovinu této doby také provozujeme tematické webové stránky, z nichž mohou lidé čerpat aktuální, pravdivé a nezkreslené informace o velkých šelmách.


V rámci šíření osvěty formou propagace zmíněného webu jsme nechali tato environmentálně a sociálně šetrná trička potisknout obrázkem vlků a nápisem www.selmy.cz. Také při výrobě tohoto potisku bylo dbáno na šetrnost k životnímu prostředí: společnost OP TIGER recykluje odpad, vyvolávací a ustalovací chemikálie, filtruje odpadní vodu, používá netoxickou emulzi, bezftalátové či vodní barvy a dbá i na etičnost pracovních podmínek (www.biotricko.cz/cz/dokonaly-potisk.html).




Koupí tohoto trička ulehčíte atmosféře až o 6 kg skleníkových plynů (v porovnání s běžným tričkem) a zároveň podpoříte ochranu velkých šelem (drobným finančním příspěvkem i propagací webových stránek při nošení trička).


Nabízíme 3 barevné varianty – hnědou, zelenou a světle modrou, v pánském i dámském provedení (dle šířky límečku), ve velikostech:


barva
typ
velikost
 hnědá pánské
M,L,XL
  dámské M,L,XL
 zelená pánské
L,XL
  dámské L,XL
 modrá pánské
L,XL
  dámské  L,XL



Trička jsou k dostání za pouhých (vzhledem k jejich šetrnému původu) 250 Kč v Ekoporadně Hnutí DUHA Olomouc na Dolním náměstí 38 v otevíracích hodinách Ekoporadny (Po, Út, Čt: 13 – 17 hod,  St, Pá: 10 – 13 hod) nebo kdykoliv jindy po předchozí domluvě (tel. 585 204 644, olomouc@hnutiduha.cz). Objednat poštou si tričko můžete z elektronického obchodu www.hnutiduha.cz/obchod.


detail potisku na hnědém tričku