Nákupem v našem e-shopu zároveň podpoříte ochranu velkých šelem u nás

V novém e-shopu na adrese obchod.selmy.cz nabízíme zboží s tematikou vlků, rysů a medvědů, které jistě potěší každého milovníka těchto krásných šelem.

Například trička v barvách a s potisky originálními obrázky, které vybrali fanoušci facebookové skupiny Ochrana velkých šelem v několika anketách. V nabídce tak jsou trička s kresbami rysa a medvěda od výtvarníka a znalce šelem Ludvíka Kunce nebo motiv Vlka a stromu se stínem od fotografa a dokumentaristy Jana Svatoše. Komu by neseděla světle zelená barva, může zvolit tričko hnědé s portrétem rysa, nebo tmavě modré s vlkem či medvědem.

Trička jsou navíc ekologicky vyrobená – materiálem je biobavlna, při jejímž pěstování se nepoužívají jedovaté postřiky a místní přírodní zdroje se využívají šetrně. Při výrobě triček také bylo využito výhradně obnovitelných zdrojů energie.

 tričko s obrázkem vlka nebo medvěda z šelmího obchodu

Kromě triček nabízíme i knihy a filmy na DVD, zarámované obrázky z fotopastí a drobné doplňky s motivy šelem.

Vašim nákupem zároveň podpoříte ochranu těchto vzácných zvířatzisk z každého prodaného výrobku jde přímo pro projekt ochrany a monitoringu velkých šelem v Beskydech.

Hnutí DUHA přes 10 let pracuje na zlepšení podmínek pro přirozený návrat vlků, rysů a medvědů do našich lesů. Organizujeme například dobrovolnické Vlčí hlídky, které provádějí terénní monitoring a prevenci pytláctví, věnujeme se také osvětě a vzdělávání veřejnosti, ochraně migračních koridorů šelem či spolupráci se zahraničními organizacemi s podobným zaměřením.

Pokračování naší práce i do budoucna by nebylo možné bez podpory mnoha individuálních dárců a výtěžku z prodeje v tomto šelmím obchodě

Dárek z našeho obchodu je nejen originální a nápaditý, ale pomáhá nám efektivněji chránit rysy, vlky a medvědy v našich horách. 

Sortiment nabízeného zboží budeme průběžně doplňovat a obměňovat; dáme přitom i na vaše názory, přání a návrhy – uvítáme je na e-mailu: obchod@selmy.cz

Děkujeme za váš zájem a podporu!
 

Tým obchodu Šelmy.cz

nákupem triček s šelmou nebo dalšího zboží podpoříte ochranu velkých šelem